Opis




„Tylko dla mięsożerców” to jeden z bestsellerów naszego Atelier. Cieszący się ogromną popularnością wśród uczestników.


Dlatego jest nam niezmiernie miło zaprosić Was na kolejną odsłonę świata mięs z nowym menu.
Tym razem będzie to „Jesień w krainie mięsożerców “, z akcentami ziół i runa leśnego. 8
Warsztaty poprowadzi fanatyk mięsnego świata kuchni – Chef Łukasz Ochab – z ponad 25-letnim doświadczeniem w kuchni. Specjalizujący się w stekach, mięsach duszonych i towarzyszących im sosach oraz specjalnych dodatkach. Kochający klasykę, ale też nietuzinkowe wariacje w doborze składników.
Podczas warsztatów pokaże i opowie Wam:
– jak odpowiednio wyselekcjonować steki podczas ich zakupu, na co zwrócić uwagę podczas obróbki termicznej, aby były soczyste, odpowiednio wysmażone i pełne aromatów
– jak odpowiednio operować temperaturami od wolnego duszenia, poprzez smażenie, do pieczenia i grillowania
– jakie dodatki lubią jakie mięsa
Dla wszystkich zdeklarowanych mięsożerców przygotował wyborne menu:

















WAŻNE: W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia ilość osób , zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu warsztatów lub zamiany biletów wstępu na vouchery, do wykorzystania przez pół roku na dowolne wydarzenie.









Do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.





Serdecznie zapraszamy
COOLinarium Team


