Opis




„Tylko dla mięsożerców” to jeden z bestsellerów naszego Atelier. Cieszący się ogromną popularnością wśród uczestników.


Dlatego jest nam niezmiernie miło zaprosić Was na kolejną już odsłonę świata mięs z nowym menu.
Warsztaty poprowadzi fanatyk mięsnego świata kuchni – Chef Łukasz Ochab – z ponad 25-letnim doświadczeniem w kuchni. Specjalizujący się w stekach, mięsach duszonych i towarzyszących im sosach oraz specjalnych dodatkach. Kochający klasykę, ale też nietuzinkowe wariacje w doborze składników.
Podczas warsztatów pokaże i opowie Wam:
– jak odpowiednio wyselekcjonować steki podczas ich zakupu, na co zwrócić uwagę i jaką technikę zastosować podczas obróbki termicznej, aby były soczyste, odpowiednio wysmażone i pełne aromatów.
– jak odpowiednio operować temperaturami od wolnego duszenia, poprzez smażenie, do pieczenia i grillowania
– jak dobierać przyprawy i dodatki do różnych mięs
– dlaczego kaczka czasami smakuje wątróbką???! 

Dla wszystkich zdeklarowanych mięsożerców przygotował wyborne menu, w którym znajdziecie się kawał dobrego mięsa/na głowę 

przygotujcie się na to wyzwanie. 

























WAŻNE: W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia ilość osób lub zmienią się obostrzenia związane z sytuacją epidemiologiczną, zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu warsztatów lub zamiany biletów wstępu na vouchery, do wykorzystania przez jeden rok na dowolne wydarzenie.









Do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.


Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Serdecznie zapraszamy




COOLinarium Team