TASTY & SPICY
warsztaty kulinarne kuchni indyjskiej
?♀️?♂️ Indyjskie „Love Story” w naszym atelier trwa… Kochacie Indie i tamtejsze smaki ??
Bo tamta kuchnia jest po prostu „Tasty & Spicy” i jak jej nie kochać, za koloryt przypraw i wyrazistość smaków?
A u nas, to wszystko przekaże Wam, kolejny już raz, nasz przyjaciel z Indii Tapinder Sharma @tapigotuje.
Znany już większości z Was z programów telewizyjnych. Zakochany w naszym kraju charyzmatyczny Hindus, z miłością opowiadający o swojej ojczyźnie i przekazujący jej dziedzictwo kulinarne na warsztatach w całej Polsce.
Na spotkanie 20 lutego (tłusty czwartek ? ) przygotował :
✅ VEGETABLE TIKKI – indyjskie kotleciki idealne na przekąskę i danie główne
✅ MANGO CASHEW PULAO – ryż gotowany z mango i nerkowcami
✅ALOO BONDA – klasyczna przekąska street food prosto z Mumbaju
✅ INDIAN VEGAN BOWL – aromatycznie doprawiona cieciorka z podsmażanym ryżem i …ogórkiem
✅ CHICKEN TIKKA MASALA, czyli klasyczny kurczak w sosie Masala
▶️ Data: 20 luty 2020(czwartek)
▶️ Start: godz. 17:00 – 22:00
▶️ Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
✳️✳️✳️ Bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/
▶️ Cena: KUP BILET on-line

199 zł/1 os
349 zł/2 os
149 zł/1 os z Kartą Dużej Rodziny
?? Idealne połączenie z centrum miasta. 100m od naszego atelier znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy, „Miśnieńska”, do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.
???
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Serdecznie zapraszamy ???
COOLinarium Team