PIEJO KURY, PIEJO
czyli kuchnia wiosenna!„Piejo kury, piejo, czyli kuchnia wiosenna”
COOLinarium, tym razem już wiosennie, pragnie serdecznie zaprosić na warsztaty kulinarne, na których, Chef Łukasz przygotował specjalne kreacje kulinarne, z ukłonem w stronę polskiej tradycji i propozycji kuchni świata.
I tak w *Menu znajdziecie między innymi:
– pieczony boczek a’la włoska porchetta
– „Frankfurter Grüner Soße” – przepyszny zielony sos z kompozycji 7 świeżych ziół, podawany do jajek i mięs
– wyborny pasztet a’la francuskie parfait z konfiturą z czerwonej cebuli
– aksamitny krem chrzanowy z wędzonym pstrągiem i chrustem ziemniaczanym
– na deser – czekoladowe jajo z kremem zabaglione
Uwieńczeniem Menu będzie „Chlebuś Łukasza”, który od pierwszego „gryza” skradnie podniebienia Waszych bliskich.
To wszystko i więcej – 16 kwietnia 2018. Do zobaczenia!
Adres: Klub Feniks, ul. Jana 2, Kraków
Termin: 16.04.2018 (poniedziałek), godz. 17:00 – 22:00
Cena warsztatów: 199 zł / 1 os, 349 zł / 2 os – KUP BILET on-line
*Menu może ulec zmianie ze względu na liczbę uczestników
W przypadku nie zgłoszenia się wymaganej liczby osób zastrzegamy sobie prawo zmiany terminu lub odwołania warsztatów. Szczegółowy Regulamin warsztatów dostępny jest na stronie www.coolinarium.pl