PIEJO KURY, PIEJO
czyli kuchnia Wielkiej Nocy
„Piejo kury, piejo, czyli kuchnia Wielkiej Nocy”
COOLinarium wiosennie i świątecznie pragnie serdecznie zaprosić na warsztaty kulinarne, na które Chef Łukasz przygotował specjalne kreacje kulinarne. Mamy nadzieję, że zagoszczą one na Waszych Wielkanocnych stołach.
I tak w menu znajdziecie między innymi:
✅ aksamitny krem z kopru włoskiego i łososia
✅ „Frankfurter Grüner Soße” – przepyszny zielony sos z kompozycji 7 świeżych ziół, podawany do jajek i mięs
✅ roladki z indyka z sosem morelowym, podane z puree selerowo – maślanym
✅ rostbef pieczony na różowo z remulade
✅ pascha wielkanocna
✅ Uwieńczeniem Menu będzie „Chleb z łopaty”, który od pierwszego „gryza” skradnie Wasze podniebienia, uwodząc chrupiącą skórką.
?Dla każdego lampka wina.
Istnieje również możliwość przyniesienia ze sobą swojego ulubionego ?
❗❗❗Uwaga: przynieście ze sobą opakowania na wynos, jeżeli w trakcie warsztatów nie zdołacie skonsumować wszystkiego ?, to po zajęciach będziecie mogli zabrać ze sobą to, co zostanie, by podzielić się z bliskimi i rozkoszować smakami jeszcze raz, dnia następnego.
▶️ Data: 01 kwietnia 2020 (czwartek )
▶️ Start: 17:00 – 22:00
▶️ Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
ℹ️ℹ️ℹ️ Liczba miejsc ściśle ograniczona.
✳️✳️✳️ Bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/
Ceny od 189 zł
?? Idealne połączenie z centrum miasta. 100m od naszego atelier znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy, „Miśnieńska”, do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.
???
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Serdecznie zapraszamy ???
COOLinarium Team