KIMCHI I KUCHNIA KOREAŃSKA

???Atelier „COOLinarium” pragnie zaprosić wszystkich pasjonatów kuchni na nowy cykl warsztatów kulinarnych poświęconych kuchni azjatyckiej.???
Zabierzemy Was w niezapomnianą przygodę po orientalnych smakach, doświadczycie kolorytu, różnorodności i odmienności tych kuchni… abyście mogli profesjonalnie rozróżniać kuchnię np. chińska od wietnamskiej, japońską od koreańskiej, czy tajską od syczuańskiej….
?️?️?️?️ Pierwsze spotkania „Wielka azjatycka uczta” oraz „Kimchi i kuchnia koreańska” poprowadzi Chef Inessa Kim – wielka miłośniczka oraz ekspert kulinarny d/s kuchni azjatyckich, zapraszana do programów telewizyjnych, uczestniczka programu Top Chef (Polsat) .
Inessa przygotowała dla Was specjalne menu, w którym znajdą się najciekawsze propozycje z kuchni azjatyckich i koreańskiej.↩↩
„Kimchi i kuchnia koreańska”
? 02.03.2019 (sobota) godz.12.00 warsztaty typu Premium ***
Menu:?️?️?️
1. Miyeok guk – tradycyjna koreańska zupa urodzinowa
2. Bibimbab – ryż z wołowiną bulgogi, warzywami i jajkiem
3. Kamjajeon – chrupiący placek ziemniaczany po koreańsku
4. Patbingsu – deser lodowy z owocami i pastą z fasoli adzuki
Cena za uczestnictwo w jednodniowych wybranych warsztatach Premium***
219 zł za 1 osobę
399 zł za 2 osoby
Cena za uczestnictwo w dwudniowych warsztatach “wielka azjatycka uczta” 1.03.2019 oraz “Kimchi i kuchnia koreańska” – 2.03.2019 Premium***
399 zł za 1 osobę
749 zł za 2 osoby
Cena zawiera:
– 5 lub 10 godzinne warsztaty kulinarne
– oryginalne produkty
– degustacje
– materiały szkoleniowe w formie pdf.
– opiekę profesjonalistów
Uwaga: ograniczona ilość miejsc. Decyduje kolejność zgłoszeń.
*** warsztaty Premium – zgodnie z regulaminem zamieszczonym na www.coolinarium.pl, nie będą honorowane vouchery okazjonalne, bilety wstępu typu Groupon itp.
Szczegółowe informacje pod nr tel ?☎️608 367 358 oraz ?☎️535 047 547 oraz na ?kontakt@coolinarium.pl
Serdecznie zapraszamy
COOLinarium Team