Francuski klasyk
warsztaty kulinarne kuchni francuskiej
Atelier kulinarne zaprasza na „Francuski klasyk” – warsztaty kulinarne poświęcone jednej z najbardziej rozpoznawalnych kuchni świata.
W Menu przygotowanym przez Chefa Łukasza znajdą się poniższe propozycje:
– La salada nissarda – oryginalna sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem i French dressingiem
– Consomme – klarowany bulion wołowy z przypalanym makaronem naleśnikowym
– Coq au vin – słynny kurczak w winie z puree z zielonego groszku
– Boeuf bourguignon – wołowina po burgundzku podana na ‘rostii’ ziemniaczanym
– Fambirowany crème brulee
– soufflé au chocolat z gorącym sercem podany z konfiturą owocową
Wszystko to przygotujcie na 5-godzinnych warsztatach pod okiem Szefów kuchni naszego Atelier 7 grudnia 2018r. (piątek) o godzinie 17.00.
Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
Cena: 199 zł/1 os, 349 zł/2 os, 149 zł/1 os z Kartą Dużej Rodziny KUP BILET on-line
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Zapraszamy COOLinarium Team