SWOJSKIE JEST BOSKIE

wędliniarskie warsztaty kulinarne

🐖🐖🐖 Kto z Was nie lubi swojskich, domowych wędlinek, na samą myśl o których cieknie ślinka 🤤? Bo swojskie jest boskie. Bez chemii, bez konserwantów, naturalne, przygotowane zgodnie ze sztuką masarską i tradycją wyrobu polskich wędlin.
Salcesonik, pasztetowa czy kiełbasianka będą długo tematem westchnień domowników i znajomych.
Wszystkie te pyszności nauczycie się przygotowywać na wędliniarskich warsztatach w naszym atelier.
Warsztaty poprowadzi Chef Łukasz Ochab zakochany w domowych wędlinach, które od lat przygotowuje wraz ze swoim ojcem, od którego przyswaja tajniki swojskich wyrobów. A uwierzcie, że jest on nieocenionym źródłem wiedzy praktycznej.
Tym wszystkim podzieli się z Wami podczas warsztatów, abyście też mogli, w swoich domach, przygotowywać wędliny, które będą królować na Waszych stołach świątecznych i nie tylko.

Swojskie propozycje Chefa Łukasza:
Kiełbasa krakowska sucha pieczona – polski klasyk wędliniarski
Kiełbasa biała parzona – idealna do białego barszczu, żurku czy też smażenia z cebulką
Schab dojrzewający – idealnie kruchy, suszony powietrzem
Pasztetowa wiejska jak z PRL-u, w jelicie
Salceson Wacława – tradycyjny, wiejski, pełen podrobów (lepszy niż szynka 😉)
Kiełbasianka w słoiku – smarowidło ze swojskiej kiełbasy z charakterystyczną galaretką
To wszystko zrobicie pod okiem Chefa Łukasza na 5 godzinnych warsztatach. Będzie też degustacja tych pyszności z wiejskim chlebem, a to co przygotujecie zabierzecie ze sobą do domu .

▶️ Data: 17 marca (środa) 2021
▶️ Start :17:00 – 22:00
▶️ Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków

↪️Uwaga: zabierzcie ze sobą opakowania na wynos, jeżeli w trakcie warsztatów nie zdołacie skonsumować wszystkiego 😉, to po zajęciach będziecie mogli zabrać ze sobą to, co zostanie, by podzielić się z bliskimi i rozkoszować smakami jeszcze raz, dnia następnego 😊
❗❗❗ Uczestnicy zajęć będą musieli dostosować się do wytycznych sanitarnych w związku z COVID19. Każdy biorący udział w zajęciach otrzyma przyłbicę ochronną oraz rękawiczki jednorazowe. Zobowiązany będzie również do dezynfekcji rąk przed, w trakcie, jak i po zakończeniu warsztatów. Zwracamy się również z gorącym apelem, aby osoby ze złym samopoczuciem ogólnym i podwyższoną temperaturą ciała pozostały w tym dniu w domu. W takim przypadku, będzie możliwość wykorzystania biletu w innym terminie w formie vouchera. W naszym atelier będzie obowiązywać specjalny regulamin do wglądu na miejscu

⛔ Uwaga: Warsztaty Premium *️⃣*️⃣*️⃣– zgodnie z regulaminem zamieszczonym na www.coolinarium.pl vouchery okazjonalne, kupony rabatowe, będą honorowane wyłącznie po uiszczeniu dopłaty różnicy cenowej.
✳️✳️✳️ Bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/
✳️✳️✳️ Liczba miejsc ściśle ograniczona.
WAŻNE: W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia ilość osób lub zmienią się obostrzenia związane z sytuacją epidemiologiczną, zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu warsztatów lub zamiany biletów wstępu na vouchery, do wykorzystania przez jeden rok na dowolne wydarzenie.

🔻🔻🔻Jak dojechać???
🚙 Jeżeli wybieracie się samochodem. Wystarczy wpisać w mapy Google. „COOLinarium – atelier kulinarne Łukasza Ochaba” i nawigacja doprowadzi Was pod same drzwi.😉 Do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.
🚎🚍 Istnieje też, idealne połączenie z centrum miasta. 100m od naszego atelier znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy ,”Miśnieńska”.

📢📢📢 Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Serdecznie zapraszamy 👌👌👌 COOLinarium Team

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij