Pomodoro, Pasta i Basta!

czyli warsztaty kulinarne kuchni włoskiej
Witamy serdecznie, już jesiennie, ale za to przywitamy jesień kuchnią włoską, którą tak bardzo kochacie i o którą często pytacie.
Kolejna odsłona kuchni tego pięknego kraju. A na niej pełno ciekawych propozycji z Toskanii, Trydentu, Lombardii i innych regionów.
 
Zasmakujecie tego wszystkiego już 9 października 2018 na warsztatach kulinarnych ,,Pomodoro, Pasta i Basta”
 
Autorem przepisów jest przyjaciel naszego Atelier, Włoch, ,,capocuoco” (szef kuchni) z wieloletnim doświadczeniem, Sandro. Jego pasja i miłość do Cucinne wyssał, jak sam mówi, z mlekiem matki. A to wszystko po to, byście mogli poczuć, choć przez chwilę w czym rozkochani są Włosi na co dzień i od święta.
 
W naszym ,,menu” znajdzie się między innymi: własnoręcznie robione przez Was gnocchi, bedzie tez sałatka z rukoli z grillowanym pecorino, kurczak po toskańsku,,pollo alla diavola”, rolada wieprzowo – wołowa ze słoniną lardo, makaron z kwiatami cukinii i szafranem, ciasto kasztanowe z rozmarynem – ,,castagnaccio” i jeszcze kilka niespodzianek. Dla każdego lampka włoskiego wina.
 
Wszystko to przygotujcie na 5-godzinnych warsztatach pod okiem Szefów kuchni naszego Atelier 9 października 2018 o godzinie 17.00.
Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
Cena: 219 zł/1 os, 379 zł/2 os, 164 zł/1 os z Kartą Dużej Rodziny KUP BILET on-line
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
 
Zapraszamy COOLinarium Team

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij