PIEJO KURY, PIEJO

czyli kuchnia wiosenna!

„Piejo kury, piejo, czyli kuchnia wiosenna”

COOLinarium, tym razem już wiosennie, pragnie serdecznie zaprosić na warsztaty kulinarne, na których, Chef Łukasz przygotował specjalne kreacje kulinarne, z ukłonem w stronę polskiej tradycji i propozycji kuchni świata.

I tak w *Menu znajdziecie między innymi:
– pieczony boczek a’la włoska porchetta
– „Frankfurter Grüner Soße” – przepyszny zielony sos z kompozycji 7 świeżych ziół, podawany do jajek i mięs
– wyborny pasztet a’la francuskie parfait z konfiturą z czerwonej cebuli
– aksamitny krem chrzanowy z wędzonym pstrągiem i chrustem ziemniaczanym
– na deser – czekoladowe jajo z kremem zabaglione
Uwieńczeniem Menu będzie „Chlebuś Łukasza”, który od pierwszego „gryza” skradnie podniebienia Waszych bliskich.
To wszystko i więcej – 16 kwietnia 2018. Do zobaczenia!

Adres: Klub Feniks, ul. Jana 2, Kraków
Termin: 16.04.2018 (poniedziałek), godz. 17:00 – 22:00

Cena warsztatów: 199 zł / 1 os, 349 zł / 2 os – KUP BILET on-line

*Menu może ulec zmianie ze względu na liczbę uczestników

W przypadku nie zgłoszenia się wymaganej liczby osób zastrzegamy sobie prawo zmiany terminu lub odwołania warsztatów. Szczegółowy Regulamin warsztatów dostępny jest na stronie www.coolinarium.pl

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij