Warsztaty kulinarne kuchni włoskiej

Toskania moja wielka włoska miłość

W odpowiedzi na prośby o warsztaty kuchni włoskiej, pragniemy zaprosić, tym razem już do nowo otwartego stacjonarnego studia kulinarnego. W programie znajdą się propozycje kuchni Toskanii, ale nie tylko. To warsztaty dla tych, którzy tak jak my, kochają Włochy i ich niepowtarzalną kuchnię. Podczas wspólnego gotowania pod okiem Chefów naszego atelier, przygotujecie ręcznie robiony makaron Pici, raugut z kaczki, sałatkę toskańską i pyszny deserek włoski. Będzie też oryginalna zupa chlebowa ribollita. Nie zabraknie włoskiego wina i włoskiej muzyki 😊
Na 5-godzinne warsztaty zapraszamy już 14 czerwca 2018 o godz. 17.00

Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
Termin: 14.06.2018r (czwartek), godz. 17:00 – 22:00
Cena warsztatów: 199 zł/1 os, 349 zł/2 os – KUP BILET on-line

Zgłoszenia i szczegółowe informacje pod nr tel. 608 367 358 oraz 535 037 547, jak również e-mailowo kontakt@coolinarium.pl

W przypadku nie zgłoszenia się wymaganej liczby osób zastrzegamy sobie prawo zmiany terminu lub odwołania warsztatów. Szczegółowy Regulamin warsztatów dostępny jest na stronie www.coolinarium.pl.

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij