HELLO INDIA!
warsztaty kulinarne kuchni indyjskiej♂️?♀️ Bogactwo kuchni indyjskiej nie zna granic i potrafi zaskakiwać. Udowodni to kolejny raz, prowadzący warsztaty Tapi Sharma. Dobrze znany wszystkim uczestnikom poprzednich odsłon kuchni indyjskiej w naszym atelier, a przede wszystkim, gronie Polaków, którym przybliża tajniki tej kuchni w programach telewizyjnych i na warsztatach w całym kraju.
Na kwietniowym spotkaniu, z naszym ulubionym Hindusem, nie zabraknie całego aromatycznego spektrum przypraw, które uwieńczą smak indyjskich potraw tj.
✅ Bakłażan w sosie orzechowym – klasyczny indyjski sos dla łagodnych podniebień
✅ ALOO PARANTHA & CUCUMBER RAITA – placek z farszem ziemniaczanym i jogurtem z cukinii
✅ ALOO CHAT – streetfoodowa przekąska ziemniaczana z pomidorem
✅ CURRY JEERA ALOO – indyjska odsłona ziemniaków do obiadu
✅ PALAK CHICKEN kurczak w tradycyjnym indyjskim sosie szpinakowo-śmietanowym
Dla każdego lampka wina.
Istnieje również możliwość przyniesienia ze sobą swojego ulubionego ?
❗❗❗Uwaga: zabierzcie też z domu, opakowania na wynos, jeżeli w trakcie warsztatów nie zdołacie skonsumować wszystkiego ?, to po zajęciach będziecie mogli zabrać ze sobą to, co zostanie, by podzielić się z bliskimi i rozkoszować smakami jeszcze raz, dnia następnego.
▶️ Data: 20 kwietnia 2020 (poniedziałek)
▶️ Start: 17:00 – 22:00
▶️ Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
ℹ️ℹ️ℹ️ Liczba miejsc ściśle ograniczona.
✳️✳️✳️ Bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/
Ceny od 189 zł
Idealne połączenie z centrum miasta. 100m od naszego atelier znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy, „Miśnieńska”, do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547
Serdecznie zapraszamy
COOLinarium Team