GALERIA
Supra, tamada i… – 03.03.2020
(Foto: COOLinarium)
I love SUSHI – 28.02.2020
(Foto: COOLinarium)
Tasty & Spicy – 20.02.2020
(Foto: COOLinarium)
Kurt Scheller – 3.02.2020
(Foto: COOLinarium)
Kurt Scheller – 2.02.2020
(Foto: COOLinarium)
Hummusowe przymierze – 29.01.2020
(Foto: COOLinarium)
Indyjski Street food – 23.01.2020
(Foto: COOLinarium)
Kimchi – koreański pierwiastek zdrowia – 4.12.2019
(Foto: COOLinarium)
Warsztaty kulinarne z Kurtem Schellerem! – 26.11.2019
(Foto: Kuba Paździora, COOLinarium)
Idzie gęsina na św. Marcina! – 13.11.2019
(Foto: COOLinarium)
OKTOBERFEST i kuchnia bawarska! – 11.10.2019
(Foto: COOLinarium)
Zza Wielkiego Muru! – 4.10.2019
(Foto: COOLinarium)
W indyjskiej restauracji! – 12.09.2019
(Foto: COOLinarium)
Azjatyckie pierożki! – 29.05.2019
(Foto: Sebastian Góra)
Pizza Bella Mozzarella! – 17.05.2019
(Foto: COOLinarium)
Azjatyckie makarony! – 24.04.2019
(Foto: COOLinarium)
Baby, ach te baby! – 9.04.2019
(Foto: Sebastian Góra)
W cieniu świętej krowy! – 29.03.2019
(Foto: Kuba Paździora)
Kimchi i kuchnia koreańska! – 2.03.2019
(Foto: COOLinarium)
Wielka azjatycja uczta! – 1.03.2019
(Foto: COOLinarium)
COOK with LOVE! – 15.02.2019
(Foto: COOLinarium)
Francuski klasyk! – 7.12.2018
(Foto: COOLinarium)
Gotuj po hiszpańsku! – 16.11.2018
(Foto: COOLinarium)
Urodziny Naduli! – 26.10.2018
(Foto: COOLinarium)
Pomodoro, Pasta i Basta! – 9.10.2018
(Foto: COOLinarium)
Event kulinarny firmy LUXOFT Poland – 30.08.2018
(Foto: COOLinarium)
Warsztaty sushi – 24.07.2018
(Foto: COOLinarium)
Warsztaty kulinarne kuchni włoskiej – Toskania – 14.06.2018
(Foto: COOLinarium)
Warsztaty sushi – event kulinarny dla firmy Classen 22.05.2018
(Foto: Kuba Paździora)
Piejo kury, piejo – warsztaty wiosenne – 16.04.2018
(Foto: COOLinarium)
Bonjour, mon amour! 19.02.2018
(Foto: Kuba Paździora)
Cucinare con amore, 29.01.2018
(Foto: Kuba Paździora)
Świąteczne gotowanie z COOLinarium, 5.12.2017
(Foto: Kuba Paździora)
Odyseja kulinarna – Toskania, 13.11.2017
(Foto: Kuba Paździora)
Odyseja kulinarna – Toskania, 10.10.2017
Foto: Jan Struś
ODYSEJA KULINARNA
(Foto: Sebastian Góra)
ŁUKASZ OCHAB BY COOK PROFESSIONAL GOTUJE!
(Foto: Aleksandra Zapolska)