Francuskie warsztaty kulinarne ON-LINE

🇫🇷 🇫🇷 🇫🇷 Już wiosennych klimatach, zapraszamy na nowe spotkanie z kuchnią francuską ON-LINE. Może też nasze propozycje znajdą się w Waszym wielkanocnym menu? Sami oceńcie.
Menu z lekkimi, wiosennymi elementami specjalnie dla Was ułożył nasz Chef Łukasz Ochab. Znajdziecie w nim kilka pozycji, które skradną Wasze podniebienia. Poznacie też kilka technik przygotowywania potraw tj. flambirowanie, deglasowanie czy też bastowanie. A nieoczywiste połączenie składników będzie wykładnią dobrze wykonanej pracy.
Zaufajcie ponad 25 lat doświadczenia, zaproście swoich bliskich, znajomych i spójrzcie, co przygotujecie w Waszych kuchniach w niespełna 3 godziny :
✅ Salade de Chévre chaud – sałatka z prażonym serem kozim, glazurowaną papryką i vinegret miodowo-truskawkowym.
✅ Soczysty Filet Mignon z polędwiczki wieprzowej w aksamitnym sosie z zielonego pieprzu i płonącej brandy z ziemniaczano-gruszkowym gratin.
✅ Soufflé au chocolat – suflet czekoladowy z gorącym sercem podany z coulis malinowym i mini szaszłyczkiem owocowym
❇️❇️❇️ Terminy i bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/ Cena: 79zł
🆕🆕🆕 Dostępny również voucher na trzy wydarzenia ON-LINE dla jednej osoby, w cenie 199zł
▶️ Organizator: COOLinarium – atelier kulinarne
▶️ Prowadzący: Łukasz Ochab
▶️ Platforma webinarowa: Click Meeting
Liczba miejsc ograniczona.
✴️✴️✴️ Po zakończeniu warsztatów każdy z uczestników dostanie drogą mailową zbiór przepisów oraz link do nagrania z warsztatów.
❗❗❗ Po zakupie biletów oraz zebraniu się wymaganej grupy osób, w email zwrotnym otrzymacie Państwo szczegółowe instrukcje dotyczące spotkania oraz listę potrzebnych produktów. W przypadku korzystania ze smartfona rekomendujemy instalację aplikacji Click Meeting.
📢📢📢 Szczegółowe informacje o naszym atelier oraz wydarzeniu na www.coolinarium.pl i pod numerem telefonu 608 367 358.
Zapraszamy, bo gotowanie jest COOL 😉 COOLinarium Team