Francuski klasyk

warsztaty kulinarne kuchni francuskiej

Atelier kulinarne zaprasza na „Francuski klasyk” – warsztaty kulinarne poświęcone jednej z najbardziej rozpoznawalnych kuchni świata.

W Menu przygotowanym przez Chefa Łukasza znajdą się poniższe propozycje:
La salada nissarda – oryginalna sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem i French dressingiem
Consomme – klarowany bulion wołowy z przypalanym makaronem naleśnikowym
Coq au vin – słynny kurczak w winie z puree z zielonego groszku
Boeuf bourguignon – wołowina po burgundzku podana na ‘rostii’ ziemniaczanym
– Fambirowany crème brulee
soufflé au chocolat z gorącym sercem podany z konfiturą owocową

Wszystko to przygotujcie na 5-godzinnych warsztatach pod okiem Szefów kuchni naszego Atelier 7 grudnia 2018r. (piątek) o godzinie 17.00.
Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków
Cena: 199 zł/1 os, 349 zł/2 os, 149 zł/1 os z Kartą Dużej Rodziny KUP BILET on-line

Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl
Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547

Zapraszamy COOLinarium Team

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij