Cielęcina - po włosku klasycznie

warsztaty kulinarne kuchni włoskiej

🥩🐄 Cielęcina to jedno z najbardziej pożądanych kulinarnie mięs. Włosi ją kochają, doceniając jej delikatność oraz właściwości zdrowotne. To ona pojawia się w kuchni włoskiej w wielu odsłonach, dopieszczana kulinarnie.. A wszystko przez jej wyjątkowy smak.
Na warsztatach Chef Łukasz Ochab przybliży Wam ten delikatesowy przysmak w jej tradycyjnych formach tj:

✅ Vitello tonnato – słynne włoskie antipasti pochodzące z Piemontu łączące smaki cielęciny i tuńczyka
✅ Tortellini z cielęcina na lustrze sosu z wina Marshalla
✅ Ossobuco – Duszona gicz cielęca delikatna i pełna aromatów
✅ Zabaglione – tradycyjny deser włoski o kremowej konsystencji

▶️ Data: 12 marca 2020
▶️ Start: godz. 17:00 – 22:00
▶️ Adres: „COOLinarium – Atelier kulinarne Łukasza Ochaba”, os. Tysiąclecia 85, Kraków

⛔ Uwaga:*** Warsztaty Premium – zgodnie z regulaminem zamieszczonym na www.coolinarium.pl vouchery okazjonalne, kupony rabatowe, będą honorowane wyłącznie po uiszczeniu dopłaty różnicy cenowej

ℹ️ℹ️ℹ️Liczba miejsc ściśle ograniczona.

✳️✳️✳️ Bilety dostępne na www.coolinarium.pl/kup-voucher/

🚎🚍 Idealne połączenie z centrum miasta. 100m od naszego atelier znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy ,”Miśnieńska”, do dyspozycji również wiele miejsc parkingowych w obrębie osiedla.

📢📢📢
Szczegóły, bilety oraz regulamin na www.coolinarium.pl

Informacja tel. pod nr 608 367 358 oraz 535 047 547

Serdecznie zapraszamy 👌👌👌
COOLinarium Team

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji.

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną.


Źródło: wikipedia.org


Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij